top of page

FASADRENOVERING

Fasadrenovering och fasadputs skräddarsytt efter dina önskemål.

Med erfarenhet inom alla fasadsystem specialiserad inom renovera fasad och putsrenovering så kan M2 Fasad hjälpa er med alla typer av projekt från små till stora.
Från renovering av er befintliga fasad, vare sig den är i fasadputs, reveterad eller om ni vill ha en snygg putsad fasad på er befintliga tegelfasad så kan vi hjälpa er med ert behov. Även i samband med en takrenovering så kan vi fixa fasaden åt er och ni kommer få ett hus som inte bara är allt ni har önskat, men också vädersäkrad för svenskt klimat många år i framtiden.
Har ni ett nybygge som ni vill tjockputsa, tunnputsa eller kanske t.o.m. tilläggsisolera så har vi även där kunskapen att hjälpa er med ert projekt. Som sagt så har vi kunskap inom alla system när det kommer till att renovera fasad och puts.
På M2 Fasad är vi stolta över vårt arbete och förser våra kunder med personlig service baserad på deras specifika behov. Om du är på jakt efter skickliga proffs som kan allt om fasadrenovering är det bara att höra av dig för en första konsultation.

bottom of page